Bjelovarski list

Najčitaniji županijski tjednik

Poštovani čitatelji Bjelovarskog lista!

S ciljem da naše i vaše novine budu dostupnije još većem broju onih koji žele pratiti sve ono što se događa u Bjelovaru i Bjelovarsko – bilogorskoj županiji predstavljamo Vam i novo web izdanje. Baš kao i u tiskanom izdanju, i na webu ćemo donositi najnovije vijesti iz naše županije, zanimljive priloge, svakodnevne gradske pikanterije i najsvježije novosti sa sportskih terena.

Buduću suradnju s oglašivačima također planiramo intenzivirati, pa će i ovo biti dobar način da još bolje i kvalitetnije surađujemo.

Na novim web stranicama moći ćete pronaći i informacije o lakšem ugovaranju pretplate na tiskano izdanje lista, a i male oglase objavljivat ćemo na ovim stranicama.

Direktor
Zvjezdan Crlenjak

Bjelovarski list - najčitaniji županijski tjednik

"BJELOVARSKI LIST" su novine čiji je moto biti na strani običnih ljudi. U više od tri godine postojanja, s nakladom oko 5.000 primjeraka, te remitendom od 8 do 10 posto postali smo vodeći tjednik u Bjelovarsko - bilogorskoj županiji koji izlazi ponedjeljkom. Zahvaljujući trudu, talentu i novinarskoj vještini, dokazali smo se kao medij kojeg čitatelji prepoznaju i kojemu se rado obraćaju. To potvrđuju i brojke iz kojih se može iščitati dvoznamenkasti rast prodaje, i to u godini recesije kada tiskovine potresa pad tiraže, a nerijetko i ugleda. Naša vizija je bila napraviti novine na strani običnih ljudi, ispričati njihove priče, popratiti teme koje zanimaju naše poljoprivrednike, gospodarstvenike, ali i razmišljati kako pomoći u razvoju gradova i općina.

Teme kao što su gospodarstvo, poduzetništvo, školstvo i stil zanimaju širu populaciju čitatelja, te tim temama posvećujemo osobitu pažnju. Kao najmlađa redakcija najmlađeg bjelovarskog tjednika, po istraživanjima tržišta, uspjeli smo postati najutjecajniji županijski medij, što je veliko priznanje ali i velika obveza. Kritičko, ali objektivno novinarstvo, ono je što nas je uvijek vodilo, i koje će sasvim sigurno biti i naša buduća nit vodilja.

U marketinškom pogledu, "BJELOVARSKI LIST" je prepoznat kao medij u kojemu se reportaža, reklama ili fotoprilog iznimno cijeni, a čije se odjeci višestruko vraćaju.

Zastupamo područje cijele Bjelovarsko- bilogorske županije, a marketinški surađujemo s tvrtkama na području Bjelovarsko - bilogorske, Koprivničko - križevačke županije, te Zagreba i Varaždina.

Ljudi koji stoje iza Bjelovarskog lista

 • Glavna urednica
  Alica Pintarić
 • Marketing
  Mirjana Egredžija
 • Urednik sporta
  Matej Ćuk
 • Novinar
  Martina Miklošić
 • Novinar
  Slavica Trgovac-Martan
 • Novinar
  Dean Vitanović
 • Fotograf
  Leon Hribljan